Qui som

qui-som-mdolorsros

Oberta el 1974, a la Farmàcia M. Dolors Ros tenim ja una llarga experiència de més de 40 anys al servei de la salut de les persones. Encara situada sempre al mateix lloc de Castellar, la farmàcia ha anat evolucionant i adaptant-se als canvis, i l’any 1992 vam dur a terme una reforma important que ens va permetre guanyar metres d’atenció al públic, seguint la nostra filosofia d’estar sempre molt a prop dels nostres clients. Donant un pas més enllà, el 2005 es va instal·lar un robot, per tal de donar un servei més ràpid i precís, convertint-nos en l’única farmàcia de Castellar amb aquest modern dispositiu de dispensació de productes.
Ara, donem un altre pas més, i adaptant-nos als nous temps, posem en marxa la nostra pàgina web, que pretén millorar més encara el servei i convertir-se en una nova via de comunicació amb els nostres clients. Mitjançant la nostra WEB, els clients registrats podran rebre consells de salut, informació general de les nostres promocions i dels esdeveniments que organitzem a la farmàcia o fer-nos una comanda còmodament des de casa, entre d’altres serveis que anirem incorporant.

m-dolors-ros

M. Dolors Ros

Farmacèutica Titular amb més de 36 anys d’experiència.
Especialista en Dermocosmètica.

empleat-1

Viky Vila

Farmacèutica Substituta.
Responsable Farmàcia.
Responsable Higiene Bucal i Veterinaria.
Especialista en Dermocosmètica.

empleat-2

Sara Carreras

Farmacèutica Substituta.
Responsable Pediatria i Nutrició Infantil.
Especialista en Dermocosmètica.

empleat-3

Mónica Corella

Farmacèutica Substituta.
Responsable Homeopatia, Fórmules Magistrals i 3ª Edat.
Especialista en Dermocosmètica.

empleat-5

Rosa Alforja

Auxiliar de Farmàcia.
Responsable en Dermocosmètica.

empleat-6

Jessica Escudero

Auxiliar de Farmàcia.
Responsable Dietètica, Fitoteràpia i 3ª Edat.
Especialista en Dermocosmètica.

empleat-4

Agustí Muñóz

Farmacèutic Substitut.
Responsable Ortopèdia y Anàlisi.

Post comment

Aquest lloc web utilitza galetes de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mediació de la nostra web per millorar els nostres serveis. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic a Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies